Keresés

2011. október 31., hétfő

Éjkirálynő gyöngybogyós fülbevaló

Ezüst és fekete miyuki delica gyöngyökből fűztem a két bogyót, melyeket 1-1 holdas fityegővel és cseh csiszolt üveggyönggyel díszítettem.

Hosszú hétvége = sok-sok gyöngybogyó :)

Nem lustálkodtam a hosszú hétvége alatt (és még nincs vége :)), úgyhogy amire eddig nem volt időm, azt most gyorsan megcsináltam, bár még most is úgy érzem, hogy ez a 4 nap sem lesz elég az ötleteim megvalósítására. Mindenesetre mutatok pár képet, köztük egy már a karácsony szellemében készült fülbevalóval együtt, természetesen gyöngybogyókkal, a legnagyobb kedvenceimmel.

Karkötő üveg teklákkal és egy fekete-fehér-ezüst színű miyuki delicákból fűzött gyöngybogyóval:


Japán kert szett - a karkötőhöz használt anyagok: fehér howlit, korall és onix ásványgyöngyök, üveg tekla, gyöngykupakok, köztesek, illetve a kihagyhatatlan gyöngybogyó. A fülbevaló szintén gyöngybogyókból készült, 1-1 onix kockával kiegészítve, nikkelmentes fülbevaló akasztón.


És akkor karácsonyra hangolódva: gyöngybogyó karácsonyi nyalóka fülbevaló, 1-1 zöld színű roppantott üveggyönggyel. :) A nyalóka pálcája ezüstözött ékszerdrótból készült. Nekem nagyon tetszik. :)



2011. október 25., kedd

JÁTÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉK! :)

Mivel még nem volt nálam játék (és vészesen közeleg a Karácsony is :) ), így arra gondoltam, hogy épp itt az ideje egy sorsolásnak. A Facebook-os oldalam lájkolói között egy ékszer szettet sorsolok ki. Hogy milyet, az egyelőre maradjon meglepetés. :)

Részletekért katt:
http://www.facebook.com/pages/Kismag-%C3%A9kszerei/154478577954071

2011. október 19., szerda

Együtt a gazdátlan állatokért - Száz Kéz - Egy Szív Kézműves Támogató Klub

A Noé Állatotthon jótékonysági aukciót hirdetett, ahol kézműves alkotásokra licitálhattok.
A felajánlott összeget teljes egészében a rászoruló állatkák megsegítésére fordítják.
Egy általam készített szettre is licitálhattok, de természetesen sok más alkotó kézzel készített csodájára is. :)


Együtt talán többet tehetünk a gazdátlan állatokért.


http://www.noeallatotthon.hu/aukcio/item.php?id=174





2011. október 9., vasárnap

Gyöngybogyós szett

Japán gyöngyökből fűzött gyöngybogyók az alapjai ennek a fülbevalónak és nyakláncnak. A nyakláncra fűztem még két csiszolt kristálygyöngyöt és egy tibeti ezüst kulcs fityegőt. A láncot jó hosszúra hagytam. A gyöngybogyók alapja 1-1 10 mm-es fagolyó. Nagyon megszerettem a gyöngybogyókat, állati mutatósak és látszik, hogy van velük meló rendesen. :))