Keresés

2011. július 17., vasárnap

Gyűrűk és fülbevalók ásvány splitterekkel

Szóval, túl vagyunk a vacsin, szuper volt, így az egyik Nővérkémnek szánt fülbevalót és gyűrűt már mutatom is. Bár a végén többet is kapott. :) Az egyik szett hematit splitterrel készült, a másik macskaszemmel. Nekem nagyon megtetszett ez az összeállítás, ami egy hirtelen ötlet volt, és jobban is tetszett, mint a tegnap készített lógós fekete.


A hematitot vérkőnek is nevezik, mivel magas vastartalma miatt pozitív hatással van a vérképzésre. Az ősi Babilonban szerencsehozó kő, Egyiptomban egy sugárzó kő, mely örömöt ajándékoz. A halottak feje alá helyezték, hogy bevilágítsa útjukat. Megtanuljuk, hogy legyünk újra önállóak és hogyan vehetjük kezünkbe életünk irányítását. Ösztönzi a vérképzést. Csakra: gyökér.


A macskaszem a berillek csoportjába tartozik, annak egyik különleges változata.
Gyógyhatása: A macskaszemnek mágikus tulajdonságai vannak. Földelő kő, de elősegíti az intuíciót is. Eloszlatja a negatív energiát az aurából, és védelmet nyújt. Önbizalmat, boldogságot, derűt és szerencsét biztosít.
A macskaszemet jól alkalmazhatjuk a szem betegségeinek kezelésében, ezenkívül fokozza a sötétben való tájékozódást is
További felhasználási területe a szív és a légutak erősítése. Oldja az artériák meszesedését is, de duzzadt mirigyeinket is kezelhetjük vele.
A májra gyakorolt hatásának köszönhetően segíti a szervezet méregtelenítési folyamatát.
Javítja a logikus gondolkodást és segít, hogy könnyebben kezeljük félelmeinket.
Segítségével növelhetjük önfegyelmünket. Gyökér csakra, szakrális csakra, napfonat.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése